Fodis?

Bonjour.

Fodis (2009) is begonnen als ontwikkelaar van mobiele reclamedragers en uitvoerend streetmarketingbureau maar inmiddels uitgegroeid tot een full service marketingbureau waarbij de nadruk ligt op goede verhalen, doordachte strategieën en sterke concepten en ideeën. Het verhaal van de klant staat centraal en weet zijn weg online én op straat goed te vinden.

Fodis is opgericht door Bertil Klootwijk en vanaf 2014 onder leiding van Tom Strunk en Wouter Schoonebeek.

Wat doen jullie?

Stra-te-gie.

Wij helpen je in het formuleren van een goed verhaal waarin jouw sterke punten naar voren komen. Is het verhaal al duidelijk maar weet je vervolgens niet hoe je dit bij de juiste mensen krijgt? Dan stappen wij graag met jou in de ring! Na wat sparren weten wij hoe we jouw verhaal gaan overbrengen. Met een gedegen netwerk en jarenlange ervaring zorgen wij voor de juiste de strategie en uitvoering! Lees hier meer over wat we doen.

Waar ken ik jullie van?

Scope.

Van de vele guerrilla acties door het hele land. Koninginnedag promoten voor de gemeente Haarlem in Amsterdam; wij nemen de AdverBoat. En je hebt vast wel eens een Drankrugzak van ons concept drankrugzak.nl voorbij zien komen op een evenement. Of je zag een Fodis video op je beeldscherm, een Adverbike in jouw stad, of een online relcamecampagne uit onze koker voorbij komen. Bekijk hier meer van ons werk.