Pré Wonen

Pré Wonen is een woningcorporatie met ongeveer 13.000 woningen in Haarlem, Beverwijk, Bloemendaal en Heemstede. Het is een organisatie die mensgericht werkt en huurders een perspectief wil bieden. We zorgen voor betaalbare huurwoningen voor huishoudens met een bescheiden inkomen.

Fodis is mediapartner van Pré Wonen en realiseert op verschillende vlakken communicatieuitingen. Organisatie en verslaglegging van in- en externe events, (video) communicatie naar bewoners van wijken en verslaglegging van grote renovatieprojecten.

Werving

Ook voor Pré Wonen is werving erg belangrijk. Wij produceerde daarom een frisse video die laat zien wat waar je komt te werken. Een vogelvlucht door het hele bedrijf; van kantoor naar de wijken. Hoe biedt Pré Wonen aan iedereen een fijn thuis? Zo dus!

Renovatie Hof van Egmond

De renovatie van de monumentale wijk Hof van Egmond was een bijzonder project waarbij Pré Wonen zocht naar een manier om de bewoners van de wijk zo goed mogelijk te informeren over de aanstaande renovatie. Wat staat er te gebeuren? Hoeveel overlast gaat de renovatie veroorzaken? Wat krijgen de bewoners ervoor terug? Veel vragen die speelde bij de bewoners.

Fodis produceerde een 6-delige videoserie waarin alle aspecten van de renovatie aan bod zijn gekomen: plan van aanpak, architectuur, duurzaamheid, en de nieuwe faciliteiten in de nieuwe woningen.