Redesign van de huisstijl

“Onze uitstraling past helemaal niet meer bij wie we zijn.” Die opmerking stond aan de basis van het redesign die we voor De ZorgSpecialist hebben uitgevoerd. Sinds de overname van het bedrijf in 2007 is De ZorgSpecialist op alle vlakken hard gegroeid en eigenlijk is de huisstijl volledig in deze groei achter gebleven. De vraag aan ons was dan ook: “Kunnen jullie iets ontwerpen waar we achter kunnen staan, en waar we trots op kunnen zijn?”

Na gedegen onderzoek naar kernwaarden en ambities hebben wij de volledige huisstijl met daarbij alle uitingen aangepakt. Het gevolg is een moderne en innovatieve uitstraling.

Online zichtbaarheid

Een groot deel van de zichtbaarheid van de ZorgSpecialist speelt zich online af. Fodis ontwikkelde de volledig nieuwe website met alle functionaliteiten die een zorgbedrijf nodig heeft in deze tijd. De focus op de platformen is twee-ledig: de doelgroep moet een goed overzicht krijgen van de diensten en mogelijkheden, maar werving en selectie is in deze tijd net zo belangrijk. Dus een praktisch en duidelijk vacature overzicht met geïntegreerde sollicitatiemogelijkheid is onderdeel van de website.

Naast de neergezette basis is Fodis actief betrokken als creatieve partner voor verschillende communicatie- en wervingscampagnes.

Passende fotografie

De ZorgSpecialist kenmerkt zich door haar diverse aanbod in zorgdiensten. “Thuis in alle zorg” en een “passend aanbod” is waar De ZorgSpecialist voor staat. Wij verzorgde de fotografie die door alle communicatie heen gebruikt wordt. We zijn bij alle zorg-locaties van het bedrijf langsgegaan en hebben in beeld gebracht hoe de ZorgSpecialist werkt. Zo is er voor iedere dienst een passend beeld. Echte mensen, echte ZorgSpecialisten.